VERWACHTING ETHEREUM 2018

“Dit artikel mag niet worden beschouwd als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Voer je eigen grondige onderzoek uit voordat je investeert in cryptocurrency. “

De verwachting van Ethereum in 2018 is behoorlijk positief. Toen in 2014 de 20-jarige Vitalik Buterin de Ethereum-blockchain uitbracht, vulde de crypto-ruimte al snel met verschillende cryptocurrencies. De meesten hiervan waren puur Bitcoin-parodieën, maar het zorgde ervoor dat de markt langzaam vorm kreeg. De meeste ontwikkelaars leken enthousiast over het verbeteren van de waargenomen tekortkomingen in het Bitcoin-protocol zonder veel diversiteit te bieden. De ideeën leken hetzelfde te zijn; een betrouwbare cryptocurrency voor het verwerken van betalingen ontwerpen. De introductie van Ethereum veranderde dit allemaal, omdat de kracht van de blockchain met verschillende ordes van grootte was toegenomen. Waar blockchain tot nu toe beperkt was tot de arena voor betalingsverwerking, waren ontwikkelaars nu overtuigd dat het nog veel meer kon bieden.

Vanaf die tijd is Ethereum aanzienlijk blijven groeien en de verwachting is dat Ethereum deze lijn doortrekt in 2018. Voor de toevallige toeschouwer lijken de prestaties misschien klein in vergelijking met de recordbrekende Bitcoin. Alhoewel, crypto-enthousiastelingen en financiële monitors weten hoe ver de cryptocurrency van Ethereum in zo’n korte tijd is gekomen. Ethereum heeft voor de meeste delen een handhaving van de nummer twee positie achter Bitcoin gehouden in termen van marktkapitalisatie. Ethereum wordt beschouwd als de meest waardevolle Altcoin en vormt de basis voor een grote meerderheid van de vorderingen in de crypto-ruimte.

START MET HANDELEN ETHEREUM

* uw vermogen loopt risico / CFD service / Plus500 referral

Waarom wordt Ethereum verwacht in 2018 goed te presteren?

De benchmark van $ 1.000

Voor alle voordelen die Ethereum in de loop der jaren heeft genoten, is er één benchmark die deze munt tot 2018 niet kon halen. Het behalen van de marktprijs van $ 1.000. Ethereum had een geweldig jaar in 2017. Het leek in alle opzichten dat het de beroering van de DAO-hack van de afgelopen jaren had afgeschud. Sterker nog, menig expert dacht dat het de doodsteek was voor Ethereum. In de nasleep van de hack en alle conflicten binnen het netwerk vond het onvermijdelijke schisma plaats. Maar in tegenstelling tot het oude Rome slaagde het ontluikende rijk er al een beetje in om terug op de been te komen en de storm te trotseren.
Tegen 2017 begonnen de zaken een andere wending te nemen toen ICO’s de nieuwe standaard werden. Ontwikkelaars racen naar de markt om tokens aan het publiek te verkopen in ruil voor financiering. De overgrote meerderheid van deze projecten werd gehost op het Ethereum-netwerk. In feite was de DAO de poster ICO waar alle andere projecten naar opkeken. In 2017 waren er meerdere records van ICO’s die meer dan $ 100 miljoen ophaalden. De eigen valuta’s van deze projecten waren meestal compatibel met ERC20. Ether werd in aanzienlijk meer transacties als ‘gas’ gebruikt dan in enig ander jaar daarvoor. Langzaam maar zeker begon de prijs van Ethereum te stijgen. Niet alleen steeg de prijs, maar ook groeide de marktkapitalisatie aanzienlijk, wat op bepaalde momenten in het jaar bijdroeg aan de daling van het Bitcoin-marktaandeel.

Op 31 december 2017 bedroeg de prijs van Ethereum iets meer dan $ 720 met een marktkapitalisatie van bijna $ 70 miljard. Ethereum was in één kalenderjaar met maar liefst 3.000 procent gegroeid en alleen al in de maand december met 180 procent. Nogmaals, toevallige waarnemers hebben dit misschien niet opgemerkt, aangezien Bitcoin de meeste krantenkoppen aan het stelen was. De ether groeide in waarde met 3000 procent, maar het merk van $ 1000 moest nog worden bereikt.

ICO’s koelden af ​​tegen het einde van het jaar, maar de ether begon in prijs te stijgen. Het kreeg te maken met felle concurrentie in termen van marktaandeel van Ripple, maar het heeft op het moment van schrijven van dit artikel een 9-daagse rechtlijnigheid gehad, waardoor het zichzelf als de nummer 2-cryptocurrency mag zien. Het is nog maar het begin van 2018, maar Ethereum heeft het merk van $ 1.000 al gehaald. Het handelt momenteel op ongeveer $ 1.300 met een marktkapitalisatie van net geen $ 130 miljard. De Ether zal hoogstwaarschijnlijk boven de $ 1.000 blijven en mogelijk zelfs verdubbelen of zelfs verdrievoudigen in prijs!

TOP 5 REDENEN WAAROM JE MOET HANDELEN IN ETHEREUM

Moet je in Ethereum investeren?

Verwachting Ethereum 2018

De ether (de eigen valuta van het Ethereum-netwerk) is in bezig aan een opwaartse prijs- en marktkapitalisatie.  Momenteel is de Bitcoin dominantie op een dieptepunt van bijna 40 procent. Dit is  niet in geringe mate het gevolg van de snelle opkomst van de Cryptocurrency van Ethereum. Volgens CoinMarketCap is de marktkapitalisatie van Ethereum, die momenteel 129 miljard USD bedraagt, groter dan de helft van Bitcoin, die op $ 245 miljard staat. Om een ​​idee te krijgen van hoe groot de deal is, had Bitcoin lange tijd een dominantie van meer dan 50 procent van de markt. Dit betekent dat het marktaandeel van Bitcoin groter was dan alle andere munten bij elkaar. Nu is Ethereum halverwege het marktaandeel van Bitcoin.

Eindoordeel verwachting Ethereum 2018

Veel ICO’s werden gelanceerd in 2017 en sommige van deze tokens worden nu vermeld op veel crypto-uitwisselingsservices. Elke merkbare groei in deze tokens weerspiegelt positief op zowel de prijs en de marktkapitalisatie van Ethereum. EOS, de meest succesvolle ICO tot nu toe, wordt vermeld als de 13e meest waardevolle cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $ 6 miljard en een prijs van $ 11. Naarmate de voorraad van EOS en alle andere op Ethereum gebaseerde crypto’s beginnen te stijgen, zal dit zeker een positief effect hebben op Ethereum. Het kan zelfs betekenen dat Ethereum zelfs $ 5.000 zal raken. Op basis van het grote aantal projecten dat draait op haar blockchain en de oplossingen die deze projecten bieden in het gehele bedrijfsproces, lijkt de groei van Ethereum onbegrensd!

START MET HANDELEN ETHEREUM

* uw vermogen loopt risico / CFD service / Plus500 referral